Üdvözöljük a Global Challenge 4. kiadásán

26 ország csatlakozik a 2024-es kiadáshoz egy nagy ambícióval: a tavalyi 450000 eurós eredményt meg kell előzni. Minden egyes országban összegyűjtött adomány közvetlenül a The Human Safety Net helyi nem kormányzati szervezet partnereit segíti, megkönnyítve ezzel új kezdeményezések elindítását a családok és menekültek számára.

Fedezze fel, hogy mit teszünk idén a Global Challenge-nek köszönhetően

Argentina

Egy üveg tej jelképes megvásárlásával egy pohár tejet adományozhatsz az 5 éves kor alatti gyermekeknek a megfelelő növekedés és fejlődés érdekében, és játékokat és anyagokat biztosíthatsz az ösztönzéshez és a korai figyelemhez a 6 éves kor alatti gyermekek számára, hogy elősegítsd az integrált fejlődésüket.

Bulgaria

A Global Challenge 2024 segít abban, hogy partnerségünk még több gyermekhez és családhoz jusson el. A játékkönyvtárak elérhetővé tétele ezeknek a gyermekeknek támogatja fizikai, kognitív és szocio-emocionális fejlődésüket.

Croatia

15 egyszülős család számára négynapos oktatási kirándulás lehetővé tétele.

Czech Republic

Száz család számára lehetővé teszi, hogy részt vegyenek egy kéthetes nyári oktatási táborban, ahol megtanulják, hogyan erősítsék bátorságukat és hogyan győzzék le az akadályokat. Továbbá 43 gyermek támogatása egy hétvégi terápiás workshopon való részvételhez.

France

Lehetőséget adni a Családi Központjainkból érkező családoknak, hogy a gyermekekre és a szülőkre nehezedő nyomás csökkentése érdekében oktatási célú nyaralásra menjenek.

Germany

Németország 33 helyszínén támogatni a felolvasással kapcsolatos tevékenységeket, amelyek célja, hogy a családok megtanulják, hogyan illeszthetik be az olvasást a mindennapi életükbe, és hogyan szerezhetnek hozzáadott értéket a gyermekek fejlődésének különböző dimenzióiban.

Hong Kong

500 családnak egyedülálló lehetőséget biztosítunk arra, hogy szórakoztató és oktató jellegű tevékenységek révén kapcsolódjanak a természethez, és javítsuk a családi kötelékeket.

Hungary

45 család támogatása egy egyhetes nyári oktatási táborban való részvételhez, amely a gyermekek és a szülők számára workshopokat tartalmaz.

Indonesia

Lehetővé teszi 500 család számára, hogy egy különleges társasjátékkal erősítsék családi kötelékeiket.

Italy

500 család támogatása, hogy egész évben oktatási tevékenységeken (kirándulások, színház- és múzeumlátogatások...) vehessenek részt.

Luxembourg

Funkcionális és könnyen használható honlapsablon létrehozása a menekültügyi vállalkozók láthatóságának maximalizálása érdekében.

Malaysia

80 hátrányos helyzetű közösségben élő gyermek korai oktatásban való részesítése.

Philippines

Művészeti anyagok és sporteszközök biztosítása, hogy segítse egy kiválasztott iskola diákjainak fizikai és szociális jólétét.

Poland

50 kiszolgáltatott családnak lehetőséget nyújtani egy nyári táborban való részvételre, amelynek tevékenységei a családi kötelék erősítését célozzák.

Portugal

150 kiszolgáltatott családnak nyújtani egy olyan napközit, amely a gyermekek fejlődését elősegítő, önbizalmukat fejlesztő és a családi kötelékeket erősítő tevékenységeket tartalmaz.

Romania

Nyári tevékenységek szervezése vidéki területeken élő gyermekek számára, amelyek célja a korai készségek fejlesztése.

Serbia

Egyhetes nyári kirándulás szervezése a hegyekbe 40 kiszolgáltatott család számára, és teljes körű oktatási program biztosítása számukra, valamint a kapcsolatrendszerük bővítésének lehetősége.

Slovakia

Nyári tábor támogatása 300 kiszolgáltatott és nem kiszolgáltatott család számára, hogy pozitívan ösztönözze és bővítse a kiszolgáltatott családok szociális hálózatát.

Slovenia

Nyolc kiszolgáltatott családból származó gyermek támogatása, hogy részt vehessenek egy oktatási célú nyári táborban.

Spain

Lehetővé tenni, hogy a családi központjaink 400 gyermeke a szüleik munkaideje alatt nyári táborban vehessen részt, egészséges táplálkozást és biztonságos környezetet biztosítva ezeknek a gyermekeknek.

Switzerland

Színházi műhelyfoglalkozásokat kínál 200 kiszolgáltatott körülmények között élő gyermeknek, hogy segítsen nekik a stresszes helyzetek leküzdésében. Emellett 400 nehéz helyzetben lévő családnak kínálunk biztonságos helyet, ahol hetente háromszor találkozhatnak és támogatást kaphatnak.

Vietnam

A kiszolgáltatott körülmények között élő emberek rejtett tehetségeinek felfedezése 500 gyermek számára nyári készségfejlesztő órák biztosításával.