Dobrodošli na 4. izdanje Global Challengea

26 zemalja pridružit će se izdanju 2024. s velikom ambicijom: POBOLJŠATI PROŠLOGODIŠNJI REZULTAT od prikupljenih 450.000 €. Svaki doprinos prikupljen u svakoj zemlji izravno pomaže lokalnim partnerima The Human Safety Net-a, olakšavajući početak novih inicijativa za obitelji i izbjeglice.

Otkrijte što radimo ove godine zahvaljujući Global Challengeu

Argentina

Simboličnom kupnjom bočice mlijeka djeci do 5. godine možete darovati čašu mlijeka za pravilan rast i razvoj, a djeci do 1. godine možete osigurati igre i materijale za stimulaciju i ranu pažnju. 6, čime se potiče njihov cjelovit razvoj.

Bulgaria

Stavljanje knjižnica igračaka na raspolaganje djeci podržat će njihov fizički, kognitivni i socio-emocionalni razvoj.

Croatia

Omogućite 15 obitelji s jednim roditeljem četverodnevno obrazovno putovanje.

Czech Republic

Omogućite stotinu obitelji da se pridruže dvotjednom ljetnom obrazovnom kampu kako bi naučili kako prevladati prepreke. Dodatno, podržite 43 djece da pohađaju radionicu vikend terapije.

France

Dajte priliku obiteljima iz naših Obiteljskih centara da odu na edukativni odmor kako bismo smanjili pritisak na djecu i roditelje.

Germany

Podržite aktivnosti čitanja naglas na 33 lokacije u Njemačkoj s ciljem da obitelji nauče kako uključiti čitanje u svoj svakodnevni život i izvući dodatnu vrijednost iz toga u različitim dimenzijama dječjeg razvoja.

Hong Kong

Pružite jedinstvenu priliku za 500 obitelji da se povežu s prirodom kroz zabavne i edukativne aktivnosti te poboljšaju obiteljske veze.

Hungary

Podržite 45 obitelji za jednotjedni odlazak na edukativni ljetni kamp s radionicama za djecu i roditelje.

Indonesia

Omogućite 500 obitelji da ojačaju svoju obiteljsku vezu uz posebnu društvenu igru.

Italy

Podržati 500 obitelji da sudjeluju u obrazovnim aktivnostima (izleti, kazalište, posjeti muzejima...) tijekom cijele godine.

Luxembourg

Napraviti funkcionalan i jednostavan predložak web stranice kako bismo povećali vidljivost poduzetnika-izbjeglica.

Malaysia

Omogućite rano obrazovanje za 80 djece koja žive u zajednicama s nedostatkom prilika ya ranim obrayovanjem.

Philippines

Osigurajte umjetničke materijale i sportsku opremu kako biste pomogli njegovanju fizičke i socijalne dobrobiti učenika odabrane škole.

Poland

Omogućiti odlazak u ljetni kamp za 50 ugroženih obitelji s aktivnostima usmjerenim na jačanje obiteljskih veza.

Portugal

Omogućite za 150 ugroženih obitelji dnevni izlazak uz aktivnosti koje potiču razvoj djece, razvijaju njihovo samopouzdanje i jačaju obiteljske veze.

Romania

Organizirajte ljetne aktivnosti za djecu u ruralnim područjima s ciljem ranog razvoja baznih vještina.

Serbia

Organizirajte jednotjedni ljetni izlet u planine za 40 ugroženih obitelji i ponudite im cjeloviti program obrazovnih aktivnosti i priliku da prošire svoju mrežu.

Slovakia

Podržite ljetni kamp za 300 ugroženih i neugroženih obitelji u cilju pozitivnog poticanja i širenja socijalne mreže ugroženih obitelji.

Slovenia

Podržite osmero djece iz ugroženih obitelji da pohađaju obrazovni ljetni kamp.

Spain

Omogućiti da 400 djece iz naših Obiteljskih centara pohađa ljetni kamp tijekom radnog vremena njihovih roditelja, te djeci osigurati zdravu prehranu i sigurno okruženje.

Switzerland

Nudimo kazališne radionice za 200 djece koja žive u ranjivim okolnostima kako biste im pomogli u prevladavanju stresnih situacija. Osim toga, osiguravamo siguran prostor za 400 obitelji u teškim situacijama gdje se mogu sastati i dobiti podršku tri puta tjedno.

Vietnam

Otkrijte skrivene talente ljudi koji žive u ranjivim uvjetima nudeći tečajeve za razvoj vještina za 500 djece tijekom ljeta