Legyél te is a Nagykövet csapatunk tagja 2021-ben!


Szeretnél 2021-ben tagja lenni az első nemzetközi Nagykövet csapatnak? 

Hajlandó vagy a Generali erejét a legelesettebbek szolgálatába állítani?

A közösségért indított kezdeményezésünk, a The Human Safety Net, minden országban új Nagyköveteket toboroz. A nagykövetek feladata lesz a program ösztönzése és hatásának felerősítése.

Nagykövetként te is példát mutathatsz szenvedélyből, miközben egy elhivatott munkatársakból álló helyi és a nemzetközi csapat tagja lehetsz egy teljes évig.

Mire vársz még?

 

MAGYARORSZÁGON

Magyarországon a THSN az Újszülöttekért programot valósítjuk meg. Együttműködő partnerünkkel, a PAF Alapítvánnyal azon dolgozunk, hogy a hazai koraszülött-ellátás fejlesztését támogassuk.

Arra törekszünk, hogy a programunk által kitűzött célért folytatott munkában szintet lépjünk, és még jelentősebb hatást érjünk el. Ehhez szeretnénk négy különböző küldetésen dolgozó Nagyköveti csapatot létrehozni.

Kattints és tudj meg többet! Inspirációért olvasd el egyik meglévő nagykövetünk, Balázs Eszter beszámolóját saját önkéntes akciójáról! Válassz csapatot és jelentkezz!

Tudj meg többet a THSN hazai programjáról

Milyen csapatba szeretnél jelentkezni?

Akik a tartalmakat készítik 
Csatlakozz a magyar THSN program hivatalos újságíró csapatához! Készíts képi és szöveges tartalmakat a programhoz kapcsolódó tevékenységekről (az önkéntes munkákról, akciókról, eseményekről, belső adománygyűjtésekről stb.)
A csapat feladata, hogy figyelje a magyar programtervet, részt vegyen minden jelentősebb (külső és belső) THSN eseményen, és fotók, videók, interjúk segítségével bemutassa a legérdekesebb történeteket.
A csapat érdekes tartalmakon és képi anyagokon keresztül hívja fel a munkatársak figyelmét a THSN munkájára, ezzel támogatva a belső nagyköveti csapatot.

Mit csinál a csapat? 

  • A csapat újságíró tagjai online vagy személyesen közvetítenek a THSN eseményeiről.
  • Bemutatják a partner civil szervezet(ek) céljait, és tudósítanak az önkéntes munkáról.
  • Elmesélik az önkéntes akciókhoz kapcsolódó történeteket.
  • Fotóznak, tartalmakat írnak, videókat készítenek, és megosztják ezeket az önkéntesi platformon vagy a saját kommunikációs csatornáikon. 

 

Tudj meg többet a Nagyköveti csapatról

Ne maradj le!

Tedd fel kérdéseidet Pető Adriennek
(adrienn.peto-I@generali.com) vagy Nógrádi Juditnak (judit.nogradi@generali.com)október 15-ig!


A jelentkezési határidő: 2020. október 30., 19:00 óra

Több információra van szükséged?

Kapcsolat:

Nógrádi Judit judit.nogradi@generali.com
Pető Adrienn adrienn.peto-I@generali.com