Comunitatea Globala a Ambasadorilor THSN

Consultanti din 26 de tari se alatura comunitatii The Human Safety Net

Impreuna, au decis sa isi amplifice rolul prin implicarea clientilor in misiunea de a face din comunitatea lor un loc mai bun.

Vreau sa devin <br/>Ambasador THSN
Vreau sa devin
Ambasador THSN

Daca doresti sa devii un reprezentant al The Human Safety Net in comunitatea ta pentru a IMPLICA clientii in miscare si sa accepti Carta Ambasadorului THSN, te poti INREGISTRA AICI, completand formularul

Inregistreaza-te aici
Sunt Ambasador THSN
Sunt Ambasador THSN


Aici ai acces la platforma tuturor Ambasadorilor THSN.
Fa cunostinta cu toti consultantii implicati, acceseaza kitul de pornire si foloseste toate instrumentele pentru a fi Ambasador THSN. Bucura-te de impactul actiunilor tale!

Spatiu dedicat tarii mele

A fi Ambasador THSN

Propunandu-le clientilor sa se alature comunitatii The Human Safety Net, activezi cea mai mare resursa de care dispune Generali pentru a amplifica initiativa si impactul acesteia.

Pentru a avea succes este nevoie sa CONECTEZI si sa IMPLICI clientii tai.

placeholder-immagine.jpg

Povestile Ambasadorilor THSN

CONECTEAZA-TI clientii

Prin CONECTAREA cu regularitate a clientilor in The Human Safety Net te asiguri ca stiu despre cum ne implicam in comunitate, descopera povestile oamenilor sprijiniti si ale ambasadorilor si vad contributia noastra la o lume mai buna pentru cei din jur.

Aceasta parte de CONEXIUNE este esentiala pentru a creste credibilitatea actiunilor noastre si dorinta de inregistare in Egnyte. Iata cateva exemple despre cum te CONECTEZI.

CONECTEAZA-TI clientii

IMPLICA clientii

Cand implici clientii in aceasta initiativa, le propui actiuni concrete prin care pot sa contribuie astfel incat sa simta ca fac parte din asta. Ambitia este sa transmitem clientilor ca aceasta este si initiativa lor. Este important sa propui clientilor cu regularitate modalitati concrete de IMPLICARE, astfel incat implicarea lor sa nu fie una singulara.


 

IMPLICA clientii

Carta Ambasadorului THSN

Prin semnarea acestei Carte, ma alatur in mod oficial Comunitatii Globale a Ambasadorilor THSN din cadrul Generali si ma angajez sa respect cele 4 reguli de AUR.

Sunt Implicat in comunitate

Fac o distinctie clara intre rolul meu de consultant si rolul meu de Consultant Implicat in The Human Safety Net.

Sunt un ambasador local al The Human Safety Net

Imi inspir si imi implic echipa, clientii si comunitatea sa se alature miscarii The Human Safety Net.

Organizez personal activitati locale

impreuna cu clientii si comunitatea pentru a amplifica impactul pozitiv al The Human Safety Net.