Глобална общност на Ангажираните търговци

Ангажирани търговци от 26 държави се присъединяват към движението на The Human Safety Net.

Заедно те решават да разширят ролята си, включвайки своите клиенти в движението, за да превърнат своята общност в по-добро място за живеене.

Искам да стана <br/>Ангажиран търговец
Искам да стана
Ангажиран търговец

Ако искаш да станеш част от The Human Safety Net в своята общност, да АНГАЖИРАШ клиентите си в движението и да приемеш Хартата на Ангажираните търговци, можеш да се РЕГИСТРИРАШ ТУК като попълниш формата

Регистрирай се тук
Аз съм <br/>Ангажиран търговец
Аз съм
Ангажиран търговец

От тук можеш да влезеш в специалната платформа на всички Ангажирани търговци. Срещни се с всички ангажирани търговци, вземи своя наръчник, използвай всички инструменти на ангажираните търговци и виж резултата от своите действия

Моята държава

Да бъдеш Ангажиран търговец

Предлагайки на клиентите си да се присъединят към The Human Safety Net, ти активираш най-големия човешки ресурс, с който разполага „Дженерали застраховане“ АД, за да разширим заедно нашето движение и неговото въздействие.

За да успееш, трябва да се СВЪРЖЕШ и АНГАЖИРАШ своите клиенти

placeholder-immagine.jpg

Историите на Ангажираните търговци

СВЪРЖИ се с клиентите си

Като се СВЪРЗВАШ редовно с клиентите си във връзка с дейностите на The Human Safety Net гарантираш, че те знаят какво правим за хората в нашите общности. Така те научават историите на хора, на които сме помогнали, както и на участници в инициативата, като виждат крайното въздействие, което постигаме.

Тази част на СВЪРЗАНОСТТА е от съществено значение за изграждане на доверие в нашето движение и за желанието на други да се присъединят. Ето няколко примера за това как можеш да се СВЪРЖЕШ с клиентите.

СВЪРЖИ се с клиентите си

АНГАЖИРАЙ клиентите си

Когато АНГАЖИРАШ клиентите си с инициативата, им предлагаш конкретни начини да допринесат, за да се почувстват част от движението. Стремежът е клиентите да почувстват, че това е и ТЯХНО движение. Важно е редовно да предлагаш на клиентите си някои конкретни начини за АНГАЖИРАНЕ, така че участието им да не е еднократно.

АНГАЖИРАЙ клиентите си

Харта на Ангажираните търговци

С подписването на Хартата официално се присъединявам към Глобалната общност на Ангажираните търговци на „Дженерали застраховане“ АД и се ангажирам да следвам 4 златни правила

Ангажиран съм с каузата

Ясно разграничавам ролята си на търговец от тази на Ангажиран търговец на The Human Safety Net

Аз съм участник на The Human Safety Net в моята общност

Вдъхновявам и каня екипа, клиентите си и общността да се присъединят към движението The Human Safety Net

Аз лично организирам местни активности

Заедно с клиенти и общността с цел засилване на позитивното действие на The Human Safety Net