bbb

Posted

Dobili smo slovenske THSN ambasadorje 2023

Spoznajte naše time in ambasadorje! Preberite, kaj jih je spodbudilo, da so se pridružili gibanju THSN.

Letos se je ambasadorjem THSN pridružilo devet naših sodelavcev, ki bodo svoje prostovoljske aktivnosti opravljali v treh timih. Oblikovali smo tim za zbiranje donacij, tim ustvarjalcev vsebin in interne komunikacije ter tim zastopnikov. 

Tim za zbiranje donacij združuje in aktivira različne dejavnosti zbiranja sredstev in predlaga ter podpira vse pobude zaposlenih za zbiranje donacij. Sestavljajo ga Nina Hrustanović, Sandra Zadnik, Vlasta Lenardič in Primož Gorišek.

 

Nina Hrustanović: »Želim si aktivno sodelovati pri naših akcijah in spodbuditi čim več sodelavcev k pridružitvi.«

Sandra Zadnik: »Skupaj zmoremo največ.«

Vlasta Lenardič: »Če svoj dragoceni čas podariš za pomoč tistim, ki jo potrebujejo, se redno opomniš na obilje, ki  ga imaš v svojem življenju. Tako nič ne jemljem samoumevno. Še pomembneje pa je, da mi to pomaga prinesti pozitivno spremembo v življenja tistih, ki me zares potrebujejo.

Primož Gorišek: »Ko potrebujem pomoč, sem vesel, če mi nekdo pomaga. Če so ljudje, ki potrebujejo pomoč, in jim lahko pomagam, bom to storil. Zdi se mi, da je to moj življenjski cilj.

 

Tim ustvarjalcev vsebin in interne komunikacije bo pripravljal vsebine in zgodbe o gibanju in aktivnostih THSN ter podpiral ostale time ambasadorjev pri ustvarjanju zanimivih in aktualnih vsebin. Pridružili so se mu Bernarda Rutar, Urša Filiput, Tina Andrejašič in Olga Pejović.

Bernarda Rutar»Že dobrih 10 let sem bolj ali manj aktivna prostovoljka (pomoč v centru za brezdomce, botra v programu Botrstvo). Verjamem, da si moramo medsebojno pomagati in s tem izboljševati svet, v katerem živimo. V okviru THSN vidim novo možnost za pomoč pomoči potrebnim. Najbolj si želim pomagati otrokom, saj sami še ne morejo zase poskrbeti; to je naloga nas, odraslih in THSN je ravno zavezan pomoči otrokom in njihovim družinam.«

Urša Filiput: »S skupnimi močmi, dobro voljo in vztrajnostjo lahko spremenimo življenje več kot samo enemu človeku.«

Tina Andrejašič: »Dobrodelnost ni služba, je poslanstvo, ki ga opravljaš za svoje zadovoljstvo in osebno srečo, po domače rečeno … za svojo dušo

Olga Pejović: »Z gibanjem THSN izboljšajmo življenja tudi socialno prikrajšanim skupinam.«

 

Tim zastopnikov je glavni aktivator strank, tesno povezan s prodajo, saj želi pritegniti tudi naše stranke, da se nam pridružijo pri zbiranju sredstev za THSN. V tem timu sta svoje moči združila Beti Žibret in Darko Begić.

 

Beti Žibret»Vsakdo potrebuje druge ljudi, ki mu bodo pomagali uresničiti sanje...vsi potrebujemo drug drugega. (Jim Rohn)«

Darko Begić: »Nimam pričakovanj, saj je pomoč oz. sopomoč nekaj najlepšega, kar lahko damo ljudje iz srca, na iskren in globok spoštljiv način.«  Besedilo prve novice za državo.