bbb

Posted

Sveže novice gibanja The Human Safety Net

Boris Plesničar in Beti Žibert na slavnostni otvoritvi v Benetkah

Boris Plesničar, direktor zavarovalne agencije AGG in Beti Žibret, osebna skrbnica strank za premoženjska in osebna zavarovanja sta bila del skupine povabljenih v sestavi 10 top agentov v svetovnem merilu in najbolj zaslužnih THSN ambasadorjev, ki so imeli čast, da so se udeležili slavnostnega dogodka.
Prenovljena palača, ob kateri ti zastane dih.
Boris Plesničar je z nami delil svoje vtise:

“Že na sliki te prevzame, v živo pa je tako veličastna, da te ne pusti ravnodušnega,« je obnovljeno palačo Procuratie Vecchie opisal Boris Plesničar, ki se je v lanski globalni tekmi agentov uvrstil med 10 najboljših agentov na svetu. S svojim uspehom si je pridobil tudi vstopnico za eminentno slavnostno prireditev, ki je bila namenjena samo 200 izbrancem.”
V Benetke je bila za svoje aktivno THSN prostovoljstvo iz Slovenija povabljena tudi Beti Žibret, ki je povedala: »Težko je le v nekaj stavkih opisati doživetje in občutke ob svečani otvoritvi obnovljenih prostorov Procuratie Vecchie v Benetkah. Že dan pred tem so nas popeljali čez ta res čudovit novi dom THSN. Med 5-letno obnovo so se trudili, da bi prostori ohranili zgodovinsko in arhitekturno prvinskost, pa vendar so nevsiljivo vključili sodobne elemente,« je po obisku Procuratie Vecchie povedala Beti.