bbb

Posted

Poročilo o dejavnostih za leto 2021

Gibanje The Human Safety Net je objavilo svoje tretje letno poročilo o dejavnostih. Poročilo navaja, da je fundacija do danes dosegla več kot 170.000 staršev, otrok in beguncev.

Gibanje The Human Safety Net deluje šele štiri leta, vendar je v tem sorazmerno kratkem času močno razširilo vpliv in delovanje skupaj z mrežo 61 nevladnih organizacij v 23 državah, ki podpirajo najranljivejše v naših skupnostih.

Gibanje The Human Safety Net je do danes doseglo več kot 173.000 staršev z majhnimi otroki, ki živijo v ranljivih okoliščinah, ter beguncev na njihovi poti v zaposljivost in podjetništvo. Zaradi jasnih ciljev gibanje The Human Safety Net ni samo finančni podpornik, ampak tudi soustvarjalec in dodaten vir za naše partnerske nevladne organizacije.

Poročilo o dejavnostih za leto 2021 opisuje številne dosežke zadnjih 12 mesecev. Izveste lahko tudi več o naši »teoriji sprememb«, se poglobite v naše številne programe po svetu, preberete zgodbe o ljudeh, ki jih podpiramo, in odkrijete, kaj naši prostovoljci pravijo o svojih izkušnjah. 

Odkrijte ključna dejstva in številke, pa tudi naš pristop h korporativnim socialnim inovacijam in naš novi dom v palači Procuratie Vecchie v Benetkah.

 

Poročilo o dejavnostih lahko prenesete tukaj: https://www.thehumansafetynet.org/about/activity-report/people-s-stories