Posted

Megnyílt a The Human Safety Net otthona a velencei Szent Márk téren

Munkatársak és tanácsadók ezrei csatlakoztak több kontinensről, hogy üzenjenek a világnak

500 év után a Szent Márk térre néző ikonikus épület egy új céllal nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt: hogy egy olyan nyitott térként szolgáljon, amely lehetőséget kínál az inspirációra, a bevonódásra és kapcsolatépítésre a valódi társadalmi hatás elérése érdekében. Ez az esemény méltó lezárása a Generali 190., jubileumi évének.

Ezentúl ennek a történelmi épületnek a 3. emelete hivatalosan is a The Human Safety Net otthona, mindannyiunk otthona!

Az emelet három egységre különül el, és mindegyik egy-egy önálló küldetést kapott: 
A „Lehetőségek világa” egy interaktív kiállítás, ahol a látogató jobban megismerheti önmagát és erősségeit.

A látogatás végén azt is megtudhatja, mi a legnagyobb erőssége, és virtuálisan találkozhat valakivel a The Human Safety Net hálózatából, akinek ugyanez a legfőbb erőssége. A belépőjegy árának a felét a The Human Safety Net számára lehet adományozni. A belépés a Generali összes munkavállalója és tanácsadója számára ingyenes. 
A Nagyterem közösségi térként funckionál, itt lehet találkozni, beszélgetni, ötletelni. A The Human Safety Net ebben a rendezvényteremben más szervezeteket is szívesen lát fenntarthatósági céljaik megvalósításáank elősegítése érdekében, valamint művészeti előadások és események helyszíneként is szolgál.

A harmadik emelet szívében helyet kapó „Hub” vagy innovációs központ egy olyan hely, ahol a The Human Safety Net képviselői, civil partnerei és önkéntesei találkozhatnak, és együttműködhetnek a társadalmi innováció koncepcióján, egy közös céllal. Új ötleteken dolgozhatnak, új koncepciókat hozhatnak létre, hogy aztán ezeket az ötleteket magukkal vigyék a saját országaikba. Ez katalizátorként szolgál majd az előrelépéshez és a jelenen túl való látáshoz, hogy egy befogadóbb jövő épülhessen. 

A hivatalos megnyitó ünnepség után, amelyet Philippe Donnet, a cégcsoport vezérigazgatója tartott a nagyteremben, több ezer alkalmazott és tanácsadó vehetett részt a Digital Live Tour eseményen és lehett részesei az egyedülálló élménynek, amely a Procuratie Vecchie teraszán ért véget azt szimbolizálva, ahogy megosztják elköteleződésüket a világ jobbátétele iránt.
A világnak szóló üzenetként és ennek a történelmi pillanatnak az emlékére a Generali több ezer tagja a világ minden tájáról elkészítette a Procuratie Vecchie mozaik arcképét. Nézd meg a videót és oszd meg: 
https://bit.ly/THSNmosaic