Posted

Doniraj za Ukrajinu

Pridružite se globalnoj kampanji sakupljanja sredstava za podršku ukrajinskim porodicama i deci uz UNICEF

Ujedinjene nacije i organizacije za pomoć izbeglicama procenjuju da je oko 500 000 ljudi napustilo svoje domove u Ukrajini i kažu da bi taj broj ubrzo mogao da poraste na nekoliko miliona.

U skladu sa svojom svrhom i posvećenošću pružanju podrške zajednicama kada im je najpotrebnija, Generali je odlučio da otvori hitni fond za podršku programima za izbeglice koji trenutno predvode humanitarnu pomoć za Ukrajinu, kao i da pokrene globalnu kampanju za sakupljanje sredstava.

Oslanjajući se na mrežu The Human Safety Net, sva sredstva biće raspoređena kako bismo podržali UNICEF u poslu koji će obavljati u narednim nedeljama i mesecima. Iznos prikupljenih sredstava od zaposlenih Generali će duplirati!

UNICEF će aktivirati čvorišta za podršku deci i porodicama (poznata kao „Plave tačke”), koja su se u ranijim vanrednim situacijama pokazala kao veoma uspešna. Inicijativa ima za cilj da stvori siguran prostor za porodice, gde će deci biti obezbeđene zanimljive aktivnosti, zaštita i psihološka i materijalna pomoć.

Postavili smo stranicu za donacije na kojoj možete da se pridružite naporima za prikupljanje sredstava za podršku onima koji su pogođeni sukobom. Možete joj pristupiti putem linka ovde.

Hvala vam na podršci!