Posted

Našoj kompaniji dodeljena nagrada za THSN program

Magazin Diplomacy & Commerce dodelio je nagradu za humanitarni doprinos Generali Osiguranju Srbija za THSN program za porodice.

Magazin Diplomacy & Commerce dodelio je nagradu za humanitarni doprinos (Award for the Biggest Charity Contribution) Generali Osiguranju Srbija za rad u okviru THSN programa za porodice.

Program koji uspešno sprovodimo već četiri godine, do sada je pomogao preko 2.000 porodica i dece. Nagradu je primila direktorka Direkcije za korporativne komunikacije i The Human Safety Net Srbija.

Dodeli su prisustvovali neki od naših THSN Ambasadora. “Čast mi je i veliko zadovoljstvo da u ime kompanije primim nagradu za doprinos koji dajemo zajednici kroz naš program THSN za porodice. Tokom prošle godine otvoreno je 15 Centara za roditelje i 3 senzorne sobe za decu sa senzornim smetnjama.

Želim da se zahvalim svim našim Ambasadorima koji posvećuju svoje vreme i energiju da ožive i sprovedu inicijative koje organizujemo. Bez njih, ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zbog toga, ova nagrada je za sve njih" – rekla je Nataša. Članovi žirija bili su: Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, ujedno i predsednik žirija, predstavnici 12 bilateralnih komora i poslovnih udruženja, kao i Robert Čoban, predsednik CPG, i Ruža Veljović, direktorka D&C magazina. Od 80 nominovanih kompanija, organizacija i pojedinaca, žiri je odabrao 12 kojima je dodelio nagrade za različite oblasti društvenog delovanja. Magazin Diplomacy&Commerce, sindikacija britanskog časopisa The Economist, dodelu nagrada organizovao je na proslavi svog šestog rođendana i tom prilikom nagradio i pojedince, kompanije i organizacije koje se ističu u humanitarnom radu, CSR-u, održivom poslovanju i zelenim projektima, digitalizaciji i biznis inovacijama, razvoju umetnosti i kulture, kao i unapređenju bilateralne saradnje, privrednog ambijenta, uslova poslovanja i društva u celini.

Ponosni smo na sve naše Ambasadore, njihovo zalaganje i želju da naprave promenu. Ova nagrada je za sve njih, kao i za sve koleginice i kolege koje nas neumorno podržavaju na svakom koraku.