Posted

Glavni koordinator Ambasadora pričao je o THSN planovima

Glavni koordinator Ambasadora, Jugoslav Ilić, podelio je sa nama THSN uspehe iz 2021. i najavu za 2022. godinu

Razgovarali smo sa glavnim koordinatorom Ambasadora, Jugoslavom Ilićem o postignutim uspesima u okviru THSN aktivnosti iz 2021. godine, ali i o planiranim za 2022. godinu. Prenosimo vam deo njegove izjave: 
“Prošle godine bilo je izazovno da postignemo sve što smo planirali i u takvim okolnostima uspeli smo da organizujemo Uskršnji i Novogodišnji bazar. Ovo je već postala tradicija u kompaniji da se uz pomoć THSN volontera organizuju ovakvi događaji i trudimo se uvek da uvodimo neke novine i da u drugačijim okolnostima ispunimo ono za šta smo se obavezali kroz THSN inicijativu.
Pored toga imali smo Globalni izazov – neko od kolega je trčao, neko je vozio bicikl, dok su ostale kolege šetale i očistile svoje rute kojim su prolazili, kako bi podigli svest o važnosti očuvanja životne sredine. Kolege širom Srbije su učestvovale u ovom izazovu. Cilj kojim smo se vodili bio je da sakupimo na ovaj način više od 190 km. Sve kilometre smo ‘’prodavali’’ na društvenim mrežama i animirali sve da se donacijom/uplatom na račun ili slanjem sms-a priključe i podrže nas. 
Zahvaljujući Globalnom izazovu otvorili smo senzorne sobe za decu sa smetnjama u razvoju. 
Takođe, organizovali smo i prikupljanje knjiga za decu uzrasta do šest godina, kao i prikupljanje igračaka za decu povodom novogodišnjih praznika.  
Za 2022. godinu planiramo mnoge zanimljive aktivnosti, koje smo osmislili tokom Hakatona, ali ovaj put na nivou Grupe posebnu pažnju posvećujemo Globalnom izazovu koji će se održati u periodu krajem maja/početkom juna, gde nam je cilj da aktiviramo što više kolega da nas podrže u osvajanju nekog planinskog vrha. Naravno, sve zainteresovane kolege su dobrodošle da učestvuju u ovom izazovu.  
Pored toga, ako nam epidemiološke mere dozvole, organizovaćemo i Beogradski letnji polumaraton. U planu nam je i pošumljavanje, gde će svako moći da licitira da dobije svoje drvo, a opet podižemo svest o očuvanju okoline.”
Ovog puta vam nećemo otkriti sve aktivnosti koje nam je saopštio Jugoslav, ali vas pozivamo da redovno pratite mesečno izdanje What’s New THSN biltena i vremenom saznate više o svim aktivnostima i novinama. 
Stay tuned!