Posted

Fondacija Novak Đoković predstavila facilitatore

Fondacija je organizovala prijem facilitatora koji će voditi radionice „Podrška, ne perfekcija“ u novootvorenim Centrima

Naš saradnik u The Human Safety Net programu, Fondacija Novak Đoković, organizovala je prijem facilitatora koji će voditi radionice „Podrška, ne perfekcija“ u novootvorenim Centrima za roditelje koje je otvorila u saradnji sa našom kompanijom. 
Facilitatori iz Šapca, Vladimiraca, Sremske Mitrovice, Jagodine, Pančeva, Novog Sada, Bača, Kovačice i Užica imali su priliku da se upoznaju na okupljanju i da se ukratko predstave jedni drugima. Oni koji su već držali online radionice, posavetovali su nove kolege.
 
Facilitatori su većinom psiholozi i vaspitači po struci, tako da imaju značajno iskustvo rada sa decom i roditeljima i raduju se ispunjavanju svrhe novih centara.
 
Okupljene su pozdravile Smiljana Grujić, programski menadžer Fondacije, Maja Kremić, direktorka Fondacije i Nataša Đurđević, direktorka Direkcije za korporativne komunikacije i THSN program u Srbiji. Tokom druženja i upoznavanja, facilitatori su se upoznali sa ciljevima programa Fondacije Novak Đoković i aspektima vođenja radionica, vizijom i misijom THSN programa za porodice u Srbiji i Generali lokalnim THSN timom.

Na osnovu dobre atmosfere i sjajne energije koje su obeležile prvo okupljanje, sigurni smo da će Centri za roditelje biti prava podrška roditeljima i starateljima dece uzrasta do šest godina u pronalaženju i stimulisanju potencijala njihove dece.

Facilitatorima i svima nama želimo puno uspeha u realizaciji programa u narednom periodu.