Posted

Organizacija Haciendo Camino se je povezala z banko JP Morgan za obvladovanje hitre rasti svojih programov

Ta nevladna organizacija je pridobila široko prepoznavnost v preteklem letu, odkar je bila njena izvršna direktorica Catalina Hornos v časopisu La Nación imenovana za eno od 20 najvplivnejših osebnosti v Argentini.


Haciendo Camino, ena od nevladnih organizacij v mreži The Human Safety Net v Argentini, je z investicijsko banko JP Morgan sklenila novo partnerstvo za obvladovanje hitre rasti svojih programov. Organizacija Haciendo Camino je črpala sredstva za prvi program 2020–2022 iz pobude Scale Up Impact. Ta večletna strategija omogoča širše izvajanje socialnih inovacij v različnih geografskih okoljih in ciljnih skupinah s spodbujanjem vključitve v vladne programe, komercializacije ali prenosa znanja v druge organizacije.

S pomočjo novega partnerstva bo organizacija Haciendo Camino lahko implementirala strategijo človeških virov in uvedla nove podatkovne sisteme. To je del programa »Sila za socialno dobro« banke JP Morgan, ki z notranjimi viri in tehnološkimi znanji ustvarja trajnostne rešitve za neprofitne organizacije. 

Rocio Marochi, izvršni direktor organizacije Haciendo Camino, je dejal: »Zdaj imamo več kot 150 zaposlenih v oddaljenih podeželskih območjih, zato potrebujemo strategijo, ki nam omogoča učinkovitejše upravljanje človeških virov iz našega sedeža v Buenos Airesu.«

Organizacija Haciendo Camino, ki je del programa Za družine pod okriljem The Human Safety Net, je v preteklem letu postala široko prepoznavna, saj je bila njena izvršna direktorica Catalina Hornos v časopisu La Nación imenovana za eno od 20 najvplivnejših osebnosti v Argentini. La Nación prav tako podpira organizacijo Haciendo Camino s kampanjo zbiranja sredstev.

Catalina Hornos, ki NVO vodi že 15 let, je dejala: »Vem, da ne morem spremeniti statistike o revščini v provincah Santiago del Estero in Chaco, lahko pa spremenim, kako nekatere družine živijo in kakšne odnose imajo s svojimi otroki.«

Organizacija Haciendo Camino ima 12 centrov za razvoj v zgodnjem otroštvu in krepitev družine v Santiagu del Estero in Chacu, dveh najrevnejših provincah v državi.