Pridružite se timu Ambasadorjev 2021!


Se želite pridružiti prvemu svetovnemu timu ambasadorjev za leto 2021?  
 

Ste pripravljeni aktivirati moč Generalija za najbolj ranljive?
 

Da bi še bolj spodbudili svojo zavzetost za pomoč skupnosti, mreža The Human Safety Net ustanavlja ekipe ambasadorjev v vseh državah delovanja. Poslanstvo ambasadorjev bo spodbujati delovanje gibanja in množiti njegov učinek.

Kot ambasador boste imeli priložnost, da eno leto izražate svojo strast za dobrodelnost. Pridružili se boste lokalni in svetovni skupnosti visoko motiviranih sodelavcev.

Kaj še čakate?

V SLOVENIJI

The Human Safety Net v Sloveniji od leta 2018 deluje s programom Rastimo skupaj. S partnerji ZPM Moste-Polje nudimo podporo najranljivejšim skupinam prebivalstva. Programi so usmerjeni v ključna družbena vprašanja, ki vplivajo na okolja, v katerih živimo in delamo – ustvarjanje enakih življenjskih priložnosti za otroke iz prikrajšanih okolij, podporo beguncem pri ustanavljanju zagonskih podjetij in pomoč novorojenčkom, ki trpijo za boleznijo asfiksije.

Odkrijte THSN v Sloveniji

Kateremu timu se želite pridružiti?

Ustvarjalci vsebin
To je uradna novinarska ekipa THSN v Sloveniji, ki ​​ustvarja vsebino! Z besedili in vizualnimi elementi pripovedujete o dejavnostih programov v svoji državi (aktivnosti prostovoljcev, zgodbe pomoči, predstavitve nevladnih organizacij, aktivnosti za zbiranje donacij v družbi, ...) Pozorno spremljate zastavljen načrt aktivnosti v svoji državi in zagotavljate prisotnost enega od članov tima pri vsaki pomembni akciji THSN (v družbi ali izven nje), ki zgodbo zabeležijo z besedami in fotografijami, video posnetki in intervjuji. S svojim delovanjem spodbujate in podpirate ostale time ambasadorjev pri ustvarjanju privlačnih vsebin in vizualnih elementov. Vse z namenom, da bo zavedanje o prostovoljstvu še višje, gibanje THSN pa še bolj vidno in privlačno za sodelavce.

Primeri aktivnosti:

• Bodite novinar in spremljajte dogodke – v živo ali na spletu
• Pripovedujte o nevladnih organizacijah in poročajte o prostovoljnih dejavnostih
• Delite zgodbe tistih, ki smo jim pomagali
• Fotografirajte, pišite besedila, pripravite kratke videoposnetke, ki jih boste objavili na THSN platformi ali ostalih komunikacijskih kanalih (internih in eksternih ter družbenih omrežjih)

Izvedite več o timih ambasadorjev

Ne zamudite!

Pridružite se nam na THSN zajtrku, kjer bomo podrobneje predstavili program in odgovorili na vaša vprašanja. THSN zajtrk bo potekal 15. oktobra ob 8. uri na . TEJ POVEZAVI


Rok za prijavo v tim ambasadorjev je 30. oktober.

Želite dodatne informacije?

Vaši kontaktni osebi sta Zala Slana (zala.slana@generali.com) in Eva Zorko (eva.zorko@generali.com)