Pridružite se globalnom timu ambasadora za 2021. godinu


Želite li da budete deo globalnog tima ambasadora za 2021. godinu?

Da li ste spremni da iskoristite snagu Generalija da pomognete najugroženijima?

U cilju unapređenja našeg angažovanja u zajednici, The Human Safety Net angažuje nove timove ambasadora. Njihova misija će biti da predvode pokret i jačaju njegov uticaj.

Kao ambasador, imaćete priliku da tokom godinu dana pokažete inicijativu u lokalnoj i globalnoj zajednici angažovanih kolega.

Šta čekate?

U Srbiji

U Srbiji je inicijativa The Human Safety Net aktivna od 2018. godine, u okviru programa za porodice. U saradnji sa Fondacijom Novak Đoković pružamo podršku socijalno ugroženim porodicama sa malom decom.

Ambicija nam je da svoj doprinos podignemo na viši nivo i povećamo uticaj u Srbiji. Da bismo to ostvarili, formiraćemo četiri tima ambasadora, svaki sa posebnim jednogodišnjim zadatkom.

Saznajte više u nastavku, nađite inspiraciju u poruci Dragane Cvijetić, izaberite tim i prijavite se!

Saznajte više o THSN projektu u Srbiji!

Za koji tim želite da se prijavite?

Kreatori sadržaja
Vi ste zvanični novinarski tim THSN-a, koji kroz vizuelne i pisane sadržaje prati aktivnosti programa u Srbiji (volonterske aktivnosti, priče korisnika, predstavljanje NVO, donacije itd).
Pažljivo pratite nacionalni plan aktivnosti, šaljete jednog člana tima na svaku važnu (internu ili eksternu) aktivnost THSN-a u zemlji i zatim o tome izveštavate kroz fotografije, video-zapise i intervjue.
Pomažete timu međunarodnih ambasadora u pravljenju informativnog sadržaja i vizuelnog materijala kako bi THSN bio vidljiv i zanimljiv vašim kolegama.

Primeri aktivnosti

  • Praćenje događaja onlajn i na licu mesta
  • Izveštavanje o nevladinim organizacijama i volonterskim aktivnostima  
  • Pravljenje reportaža o korisnicima
  • Fotografisanje, pisanje tekstova, pravljenje kratkih video-priloga za objavljivanje na domaćoj volonterskoj platformi ili kanalima za komunikaciju (interni, SM, eksterni)

 

Saznajte više o
timovima ambasadora

Ne propustite!

Učestvujte u Q&A vebinaru 26. oktobra u 13 časova. Registrujte se slanjem prijave na imejl komunikacije@generali.rs.

Rok za prijavljivanje za vebinar je 23. oktobar 2020. godine, a rok za prijavu za timove ambasadora je 30. oktobar 2020. godine do 19.00.

Potrebne su vam dodatne informacije?

Kontakt: THSN tim - Jelena Mihajlović, jelena.mihajlovic@generali.rs
HR tim: Milica Jević, milica.jevic@generali.rs