Pridružite se jednom od timova ambasadora za 2021. godinu


Želite li biti dio prvog globalnog tima ambasadora za 2021. godinu?

Jeste li spremni aktivirati snagu Generalija za najugroženije?

Kako bi unaprijedio naš angažman prema zajednici, The Human Safety Net raspoređuje nove timove ambasadora u svakoj zemlji. Njihova će misija biti vođenje inicijative i umnožavanje utjecaja.

Kao ambasador imat ćete priliku izraziti svoju strast i pridružiti se lokalnoj i globalnoj zajednici visoko angažiranih kolega na godinu dana.

Što čekate?

 

U HRVATSKOJ

U našoj zemlji, The Human Safety Net aktivan je s programom 'Rastimo zajedno i mi!' od 2019. godine. Surađujemo s partnerom Centrom za podršku roditeljstvu "Rastimo zajedno" kako bismo podržali ranjive obitelji s malom djecom.

Imamo ambiciju podići svoj doprinos u Hrvatskoj na sljedeću razinu i pojačati utjecaj. Da bi smo to uspjeli, gradimo četiri tima ambasadora, svaki sa specifičnom jednogodišnjom misijom.

Istražite u nastavku kako biste otkrili više, nadahnite se Kristininom porukom, odaberite svoj tim i prijavite se!

Otkrijte THSN u Hrvatskoj

Za koji biste se tim željeli prijaviti?

Kreatori sadržaja

Vi ste službeni novinarski tim THSN-a u vašoj zemlji te stvarate vizualni i pisani sadržaj koji pokriva aktivnosti programa vaše zemlje (volonterske aktivnosti, priče o korisnicima programa, prezentacija nevladinih organizacija, aktivnosti internog prikupljanja sredstava, ...)

Pomno pratite plan aktivnosti svoje zemlje i osiguravate prisutnost od bar jednog tima u svakoj važnoj aktivnosti THSN-a u zemlji (internoj ili eksternoj) kako biste snimili i ispričali priču putem fotografija, video zapisa i intervjua.

Podržavate interni tim ambasadora u stvaranju zanimljivih sadržaja i vizualnih materijala kako bi mogli stvoriti svijest i održati THSN vidljivim i životnim za vaše kolege.

Primjeri aktivnosti:

  • Biti novinar koji prati događaje online i uživo
  • Ispričati priču nevladine organizacije i izvještavati o volonterskim aktivnostima,
  • Kreirati priče korisnika programa
  • Fotografirati, pisati tekstove, stvarati kratke videozapise koji će se objaviti na platformi za volontiranje ili komunikacijskim kanalima u zemlji (interni, društvene mreže, vanjski)

Saznajte više o timovima ambasadora

Ne propustite!

Prisustvujte HR-ovom webinaru pitanja i odgovora koji će se održati 15. listopada u 10 sati. U navedeno vrijeme otvorite ovaj link i pridružite se webinaru.


Zadnji dan prijave za tim THSN ambasadora je 30. listopada, 19 sati.

Trebate li više informacija?

Kontaktirajte: THSN tim - Ana Brčina: ana.brcina@generali.com, Vanessa Šinković: vanessa.sinkovic@generali.com, THSN_croatia@generali.hr