Posted

Upoznajte ambasadore

I ove godine naši Generali ambasadori su se priključili THNS programu, kako bi proširili svijest o hvalevrijednim inicijativama pa smo odlučili da Vam ih ovom prilikom predstavimo.

Misija The Human Safety Net-a je otključati potencijale ljudi koji žive u ranjivim okolnostima, tako da mogu promijeniti živote svojih obitelji i zajednica. Programi THNS-a u Hrvatskoj podržavaju ugrožene obitelji s malom djecom (0-6 godina), a zajedničkim snagama ambasadora i našeg partnera Centra Rastimo zajedno nastaviti ćemo mamiti osmjehe na dječja lica.THNS Generali Hrvatska volontere i ambasadore možete pronaći na linku:

https://www.thehumansafetynet.org/about/join-the-network/volunteering/ambassador-teams-results?country=0952a128-0a7f-4927-b793-8215c9661129&team=f212754e-1bb2-46bd-b16f-3d899ccc9a11

U nastavku upoznajte neke od ambasadora reportera THNS Generali Hrvatska:

Immagine1.jpg
Linda Čulinović Husanović, team reportera


Pozdrav Ekipa,
Ja sam Linda, novi član tima Generali Ambasadori THSN.
Znatiželjni?  
I ja sam, zato sam ambasador tima reportera i sve informacije rado ću podijeliti sa vama. 
Želja mi je da svojim angažanom doprinesem radu THSN i potaknem i ostale naše djelatnike da se uključe i daju svoj doprinos i kao što je Majka Terezija rekla:
„Nismo svi stvoreni da radimo velike stvari. Ali zato možemo raditi male stvari s puno ljubavi.“

Immagine2.jpg
Nataša Brozić, team reportera

 

Želja mi je da kroz članke i reportaže omogućim kolegama da budu dio ove predivne priče i prenesem svima kako izgleda kada pobijedi ljubav.
Sigurna sam da ćemo, svi zajedno,  izmamiti osmijehe na dječja lica i  omogućiti im sretnije djetinjstvo ... i barem tada učiniti svijet boljim mjestom.