Posted

#THSNinAction

Ponosno predstavljamo naše ambasadore u akciji. Tim internih komunikatora odlučio je odati priznanje dostignućima THSN-a u Hrvatskoj te je na panoima u direkcijama diljem zemlje postavio fotografije sa hvalevrijednim dostignućima i inicijativama. U Zagrebu, Splitu i Rijeci tako možete pronaći The Human Safety Net panoe na kojima su inicijative u kojima su sudjelovali entuzijastični i predani ambasadori, ali i volonteri zaposlenici.

Posjetite THSN kutak u našem sjedištu u Zagrebu na prvom katu ili na ulazima u regionalnim direkcijama u Splitu i Rijeci i prisjetite se sjajnih trenutaka i hvalevrijednih inicijativa naših kolega.

„Panoi su postavljeni na samom ulazu kako bi naše kolege, ali i naši klijenti i partneri mogli vidjeti projekte na koje smo ponosni i koje smo do sada odradili! ˝ Kristina Mustapić, interni komunikator

Vjerujemo da će vas THSN kutak motivirati da i dalje sudjelujte u našim volonterskim akcijama koje nas čine boljim ljudima, angažiranima za opće dobro i za bolje sutra zajednica u kojima živimo i radimo. Nadamo se da će ova incijativa biti motiv i inspiracija i ostalim kolegama da nam se pridruže i da prihvate ovaj izazov.