Alaturati-va uneia dintre echipele de Ambasadori din 2021


Doriti sa faceti parte, in 2021, din prima echipa globala de ambasadori?

Sunteti dispusi sa activati puterea Generali pentru a-i sprijini pe cei mai vulnerabili?

Pentru a ne amplifica angajamentul fata de comunitate, The Human Safety Net creeaza, in fiecare tara, echipe de noi ambasadori. Misiunea lor va fi sa amplifice initiativa si sa mareasca impactul.

Ca ambasadori, veti avea ocazia sa va aratati pasiunea si sa va alaturati unei comunitati locale si globale de colegi foarte implicati, timp de un an.

Sunteti curiosi?

In ROMANIA

In Romania, The Human Safety Net este activ  din 2018. Lucram impreuna cu partenerul nostru Noi Orizonturi pentru a sprijini familiile cu copii mici din medii vulnerabile.
Avem ambitia ca, prin contributia noastra in Romania, sa trecem la un nou nivel si sa amplificam impactul. Pentru a face posibil  acest lucru, construim patru echipe de Ambasadori, fiecare cu cate o misiune specifica, pe o perioada de un an.

Mai jos puteti afla mai multe detalii, urmariti mesajul Alinei Tutunea, alegeti-va echipa si aplicati!

Descoperă THSN în România

La ce echipa doriti sa candidati?

Creatorii de continut
Sunteti echipa oficiala de jurnalisti a THSN in Romania si creati continut pentru a relata despre activitatile programelor din tara voastra. (activitati de voluntariat, povesti despre beneficiari, prezentarea ONG-urilor, activitati interne de strangere de fonduri etc.)
Urmariti indeaproape planul de activitati din tara voastra si asigurati prezenta unui mmembru al echipei la fiecare activitate importanta THSN pentru a surprinde si pentru a spune o poveste prin fotografii, clipuri si interviuri.
Sprijiniti echipa ambasadorilor pentru a crea continut si imagini captivante, astfel incat THSNsa fie tot mai vizibil si mai plin de viata.

Exemple de activitati: 

  • Sunteti jurnalistii care relateaza despre evenimente fizice si online.
  • Prezentati povestile ONG-urilor si activitatile de voluntariat. 
  • Descrieti povestile beneficiarilor.
  •  Faceti fotografii, scrieti texte, produceti videoclipuri scurte pentru a le publica pe platforma de voluntariat sau pe diverse canale de comunicare.

 

Aflati mai multe despre
echipele ambasadorilor

Nu rata aceasta sansa!

Participa la seminarul web Q&A care va avea loc pe 20 Octombrie. Inregistreaza-te pentru seminar la adresa thsn.ro@generali.com


Ultima zi de inscriere in echipele ambasadorilor este 30 Octombrie 2020, ora 19:00

Aveti nevoie de mai multe informatii ?

Contactati: thsn.ro@generali.com