Присъединете се към един от THSN екипи от посланици за 2021


Искате ли да бъдете част от първия глобален THSN екип от посланици за 2021?

Искате ли да активирате мощта на Generali в подкрепа на нуждаещите се?

За да допринесем с нашата ангажираност към общността, The Human Safety Net ще разполага с нови екипи от посланици във всяка държава. Тяхната мисия ще бъде да задвижат движението и да умножат въздействието.

Като посланик ще имате възможност за една година да изразите своята страст и да се присъедините към местна и глобална общност от силно ангажирани колеги.

Какво чакаш?

В България

В нашата страна The Human Safety Net започва активността си с програмата „За семейства“ от 2020 г. Работим заедно с нашия партньор Фондация „За нашите деца“, за подпомагане на уязвими семейства с малки деца. 

Имаме амбицията да изведем България на следващото ниво и да усилим въздействието от програмата. За да се случи това, ние изграждаме четири екипа от посланиците, всеки със специфична едногодишна мисия.

Последвайте линковете по-долу, за да научите повече, вдъхновете се от съобщението, изберете екипа си и кандидатствайте!

Разберете повече за THSN

За кой екип бихте искали да кандидатствате?

Създателите на съдържание
Вие сте официалният журналистически екип на THSN във вашата страна и създавате визуално и писмено съдържание, за да обхванете дейностите на вашата програма в страната (доброволчески дейности, истории на бенефициенти, презентация на неправителствени организации, дейности за вътрешно набиране на средства, ...)
Вие следите отблизо Плана за дейностите във вашата страна и подсигурявате присъствието на член от екипа на всяко важно събитие или инициатива по проекта, където да уловите и разкажете история, посредством снимки, видео или интервюта с участници.
Подкрепяте екипа на вътрешните посланици, за да създавате увлекателно съдържание и визуални елементи, с цел повишаване осведомеността и поддържане THSN видим за вашите колеги.

Пример на активности:

  • Бъдете журналист и отразявайте събитията, както онлайн, така и лично

  • Разкажете историята на Неправителствената организация и опишете доброволческите активности
  • Открийте и разкажете историите на бенефициентите

  • Направете снимки, напишете текст, създайте кратки видеа, които да бъдат публикувани на доброволческата платформа или да бъдат комуникирани по вътрешните канали

 

Научете повече за екипите от посланици

Не пропускайте!

Включете се в уебинара на 15 октомври, за всички въпроси, които ще ви възникнат. Покана ще получите допълнително.


Последният ден за кандидатстване е 30 октомври 2020г. – 19:00 часа

Имате нужда от още информация!

Свържете се с екипа на THSN – Марина Маноловска или Гергана Иванова